Меню
Кошница

Worwag Pharma Милгамма Протект 300 мг х30 таблетки

Worwag Pharma Милгамма Протект 300 мг х30 таблетки
Worwag Pharma Милгамма Протект 300 мг х30 таблетки
31.60лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.02kg

Milgamma Protect 300 mg film-coated tablets е лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ бенфотиамин, който е показан при лечение и профилактика на клинични състояния на витамин B1 дефицит (напр. невропатии и сърдечно-съдови заболявания), в случаите когато тези състояния не се повлияват от диета, при лечение на диабетна и алкохолна полиневропатия, при клинично диагностициран дефицит на витамин B1 може да възникне в случаи на неправилна или неадекватна диета и хранене, продължително парентерално хранене (венозно хранене), постене, хемодиализа, малабсорбция - нарушение, при което съставките на храната не се абсорбират правилно в тънките черва, хроничен алкохолизъм и повишени нужди от витамин В1 (напр. при бременност и кърмене). Милгамма Протект 300 mg филмирани таблетки се използва и за лечение на невропатии и сърдечно-съдови нарушения, които са резултат от дефицит на витамин В1.

Състав на Милгамма Протект 300 мг х30 таблетки:

Активно вещество: бенфотиамин.
Всяка филмирана таблетка съдържа 300 mg бенфотиамин.

Другите съставки са:

Сърцевина на таблетката: Микрокристална целулоза, талк, повидон, безводен силициев диоксид, кроскармелоза натрий, по-дълговерижни отделни глицериди;
Покритие на таблетката: Хипромелоза, титанов диоксид, полиетилен гликол, захарин натрий.

Начин на употреба на Милгамма Протект 300 мг х30 таблетки:

Възрастни
Освен ако не е предписано друго, обичайната дозировка при лечение на клинични състояния на витамин B1 дефицит и лечение на диабетна и алкохолна полиневропатия е 1 филмирана таблетка (300 mg милгамма Протект) веднъж дневно.
Употреба при деца и юноши
Безопасността и ефикасността при деца и юноши до 18 години не са установени.

Възрастни
Препоръчва се нормален режим на дозиране при пациенти в напреднала възраст.

Начин на приложение
Филмираната таблетка трябва да се поглъща с малко течност. Таблетките могат да се вземат по всяко време на деня. Таблетките могат да бъдат разделени на две равни половини.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност