Меню
Кошница

Valentis Smart Hit IV Куркумин х150 мл

Valentis Smart Hit IV Куркумин х150 мл
ТОП
Valentis Smart Hit IV Куркумин х150 мл
40.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

Smart Hit IV Curcumin е течна хранителна добавка, предлагана от Valentis, с микрокапсулирана, по-добре усвоима форма на куркумин, който представлява екстракт от куркума за възрастни и деца от 12-годишна възраст. Куркуминът в продукта на Смарт Хит е полифенол с ниско молекулно тегло, биологично активен компонент с противовъзпалителни свойства. Тъй като тялото абсорбира само малка част от куркумина на прах, Smart Hit IV Куркумин е резултат от търсенето на начин за подобряване усвояването му чрез най-новите знания и напреднали технологии. Един от начините за подобряване на приема на куркумин е микрокапсулираната форма на екстракта от куркума. Това е водоразтворима форма на куркумин, получена чрез включването на екстракт от куркума в микрокапсули. Тези микрокапсули са с по-малък размер от клетките и имат подобен на обвивката им компонент, което ги прави лесно разпознаваеми и проникващи в клетките. Изследванията показват, че употребата на тази форма на куркумин е много по-ефективна от тази на същия немикрокапсулиран куркумин. Спомага за поддържането на нормалната функция на черния дроб и нормалните нива на чернодробните липиди. Подпомага поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта и нормална сърдечно-съдова функция. Помага за поддържане на нормалната функция на имунната система.

Внимание: 

Не превишавайте препоръчителната доза.

Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на храната.

Екстрактът от куркума оцветява при попадане върху дрехи. За да предотвратите упоритите петна, изплакнете веднага със сапун и вода.

Важна е разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот.

Ако имате холелитиаза, консултирайте се с вашия лекар, преди да приемете тази добавка.

Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура, която не надвишава 25 ° C и на място, недостъпно за деца.

След отваряне съхранявайте в рамките на 2 месеца в хладилник.


Състав: вода, соев фосфатидилхолин, стабилизатор - ксилитол, етанол (4,8%), куркума (Curcuma longa) екстракт от коренища (95% куркуминоид (куркумин, деметоксикуркумин и бисдеметоксикуркумин)) (3,4%), глицерол, консервант калиев сорбат, регулатор на киселинността лимонена киселина.

Начин На Употреба

Препоръчителна дневна доза: Приемайте веднъж дневно 5 ml по време на хранене през първата половина на деня, с 50 мл вода. Разклатете преди употреба.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност