Меню
Кошница

Vagisan Овлажняващ крем с апликатор х25 грама

Vagisan Овлажняващ крем с апликатор х25 грама
Vagisan Овлажняващ крем с апликатор х25 грама
17.70лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

Vagisan овлажняващ крем е медицинско изделие за облекчаване на оплаквания при сухота на влагалището. Овлажняващият крем с двоен ефект може да помогне на всички жени с вагинална сухота, които не желаят или не могат да прилагат локални естрогени. Кремът Вагизан доставя влажност и омекотяващи липиди (мазнини) на кожата във влагалището и външната генитална област. Кремът прави чувствителната кожа на влагалището приятно мека. За разлика от водните субстанции (гелове), овлажняващият крем Вагизан е кремообразен. Белият, нежен крем не съдържа хормони (естрогени) и това позволява да се използва заедно с хормонозаместителна терапия или при редуване със съдържащи хормони (естроген) вагинални кремове или вагинални свещички. Чрез добавянето на млечна киселина кремът достига стойност на рН 4.5, с което спомага за поддържането на естествената рН стойност във влагалището. Редовната употреба на Vagisan овлажняващ крем може да допринесе за предотвратяване на причинени от сухота раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област. Кремът може да се прилага при вагинална сухота преди полов акт. Подходящ е за употреба по време на бременност и кърмене.

 

Внимание: 

Не трябва да се използва едновременно с презервативи или песари.

Преди употреба внимателно разгледате и свалите информационата за продукта. 

Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.
Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.

Състав

Състав: Aqua, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Octyldodecanol, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Stearate

Кремът не съдържа хормони и ароматизатори.

Начин На Употреба

Начин на употреба: За използване във влагалището (приложение с апликатор) и върху външната генитална област.

> За прилагане във влагалището нанесете съдържанието на напълнен до половината апликатор с крем във влагалището, за предпочитане преди лягане. Нанасянето може да се извършва 1 път дневно или по-рядко (напр. 2-3 пъти седмично); това зависи от индивидуалните оплаквания. Препоръчително е, докато трае употребата, да се носят ежедневни супер тънки превръзки. 

> За поддържане на външната генитална област и входа на влагалището, Vagisan овлажняващ крем може да се прилага директно при необходимост по няколко пъти дневно. 

> При вагинална сухота Vagisan овлажняващ крем би могъл да се ползва при необходимост и преди полов акт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност