Меню
Кошница

Vagisan Млечна киселина за подпомагане на вагиналната флора х7 свещички

Vagisan Млечна киселина за подпомагане на вагиналната флора х7 свещички
Vagisan Млечна киселина за подпомагане на вагиналната флора х7 свещички
14.70лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

Вагизан млечна киселина е медицинско изделие под формата на вагинални свещички (песар), за подпомагане на вагиналната флора. Съдържащ млечна киселина и натриев лактат. Свещичките Вагизан се използват за поддържане и възстановяване на естествените нива на рН във вагината, които нормално са между 3,8 и 4,4. Продуктът е с добра поносимост, свещичките могат да се използват и по време на бременност и кърмене. Поддържането на pH с помощта на млечна киселина подпомага растежа на „добрите“ млечнокисели бактерии, които са много съществена част от вагиналната флора. В същото време, така се забавя размножаването на вредните патогени. Ето защо млечната киселина може да се използва като превантивно средство при жени, които са податливи към чести вагинални инфекции.

Състав в 1 вагинална свещичка:

млечна киселина, макрогол 1500, макрогол 6000, натриев лактат.

Начин на употреба:

Вкарвайте по една свещичка възможно най-дълбоко във вагината вечер преди лягане. Свещичката се вкарва по-лесно, ако предварително се намокри под течаща вода. Препоръчва се използването на ежедневна превръзка поради високата разтворимост на свещичките, което може да причини увеличено отделяне на секрет.

Продължителността на приложение обикновено е 5 - 7 дни. Vagisan Млечна киселина може, също така, да се използва по два до три пъти седмично за продължителен период от време (по една свещичка вечер).Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност