Меню
Кошница

Sinclair Kelo-Cote Spray Scar Спрей за третиране на белези 100 мл

Sinclair Kelo-Cote Spray Scar Спрей за третиране на белези 100 мл
Sinclair Kelo-Cote Spray Scar Спрей за третиране на белези 100 мл
98.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.12kg

Кело Код Спрей на Sinclair Pharma е водоустойчив, самоизсъхващ силиконов гел-спрей, който е предназначен за третиране на стари и нови белези, включително хипертрофични и келоидни белези, в резултат на операция, травма, рани, изгаряния, акне, както и от заболявания като например варицела при възрастни, деца или хора с чувствителна кожа. Специалната иновативна, прозрачна технология на Kelo-cote® подобрява състоянието на наранената кожа и предотвратява образуването и появата на белезите. Основната му съставка, силикона, е сред най-препоръчваната от дерматолозите за намаляването или заличаването им. Kelo-cote® е изключително ефективен и при по-дълбоки белези, при които кожата е с нарушена пигментация, повдигната и / или с обезцветен външен вид. Кело Код Спрей изсъхва бързо и е без мирис и цвят. Когато се използва правилно и по предназначение, Kelo-cote® омекотява и изглажда деформираната кожа и намалява зачервяването, свързано с белезите. Спреят е клинично тестван и е ефективен както за стари, така и за нови белези и може да се използва веднага след затваряне на раната или премахване на шевовете.

Внимание:

Избягвайте директен контакт с очите, лигавиците, трета степен изгаряния и отворени рани. Кел-Кот не трябва да се използва при дерматологични състояния, които нарушават целостта на кожата. 
Само за външна употреба.
Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекуващ лекар.
Съхранявайте този продукт на недостъпно за деца място.
Да се съхранява под 25 ºС. 
Да не се използва след изтичане на срока на годност, отпечатан върху опаковката.

Състав на Kelo-Cote Spray Scar Спрей за третиране на белези х100 мл:

Polysiloxanes, Silicon Dioxide 

Начин на употреба на Kelo-Cote Spray Scar Спрей за третиране на белези х100 мл:

Разклатете добре преди употреба. Уверете се, че засегнатата област е чиста и суха. Напръскайте по дължината на белега от разстояние около 20 см. Нанесете много тънко, равномерно покритие без пролуки върху засегнатата област. Оставете да изсъхне за 4 - 5 минути. След като изсъхне, Kelo-cote спрей може да се покрие с друг козметичен продукт. Прилагайте два пъти дневно.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност