Меню
Кошница

SINCLAIR Kelo-Cote Scar Gel Гел за третиране на белези х15 грама

SINCLAIR Kelo-Cote Scar Gel Гел за третиране на белези х15 грама
SINCLAIR Kelo-Cote Scar Gel Гел за третиране на белези х15 грама
50.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.03kg

Кело Код Гел на Sinclair Pharma е водоустойчив, самоизсъхващ силиконов гел, който е предназначен за третиране на стари и нови белези, включително хипертрофични и келоидни белези, в резултат на операция, травма, рани, изгаряния, акне, както и от заболявания като например варицела при възрастни, деца или хора с чувствителна кожа. Специалната иновативна, прозрачна технология на Kelo-cote® подобрява състоянието на наранената кожа и предотвратява образуването и появата на белезите. Основната му съставка, силикона, е сред най-препоръчваната от дерматолозите за намаляването или заличаването им. Kelo-cote® е изключително ефективен и при по-дълбоки белези, при които кожата е с нарушена пигментация, повдигната и / или с обезцветен външен вид. Кело Код Гел изсъхва бързо и е без мирис и цвят. Когато се използва правилно и по предназначение, Kelo-cote® омекотява и изглажда деформираната кожа и намалява зачервяването, свързано с белезите. Гелът е клинично тестван и е ефективен както за стари, така и за нови белези и може да се използва веднага след затваряне на раната или премахване на шевовете.

Внимание:

Избягвайте директен контакт с очите, лигавиците, трета степен изгаряния и отворени рани. Кел-Кот не трябва да се използва при дерматологични състояния, които нарушават целостта на кожата. 
Само за външна употреба.
Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекуващ лекар.
Съхранявайте този продукт на недостъпно за деца място.
Да се съхранява под 25 ºС. 
Да не се използва след изтичане на срока на годност, отпечатан върху тубата.

Активни съставки:

Polysiloxanes, Silicon Dioxide 

Начин на употреба:

Уверете се, че засегнатото място е чисто и сухо. Нанесете много тънък слойот гела върху белега 2 пъти дневно. Оставя се да изсъхне.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност