Меню
Кошница

Polpharma Акард При тромбоза и кръвни съсиреци 75 мг х30 таблетки

Polpharma Акард При тромбоза и кръвни съсиреци 75 мг х30 таблетки
Polpharma Акард При тромбоза и кръвни съсиреци 75 мг х30 таблетки
2.50лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

Polpharma Акард е лекарствен продукт без лекарско предписание с активно вещество ацетилсалицилова киселина в стомашно-устойчива таблетка, намиращ приложение в случаите на тромбоза и образуване на кръвни съсиреци.

Внимание: 
Да не се ползва при спешни ситуации. 
Преди да използвате продукта внимателно прочетете за пациента, за да се запознаете с възможните нежелани реакция, прием с други лекарства, предупреждения и предпазни мерки и други, как да приемате продукта.  
Кратка характеристика на продукта може да намерите 
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да се съхранява на сухо, в оригиналната опаковка при температура до 25°С.
Не използвайте след срока на годност. 
Консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате лекарството, ако сте в първите 6 месеца на бременността. Не го използвайте в последните 3 месеца на бременността.


Състав на Polpharma Акард При тромбоза и кръвни съсиреци 75 мг х30 таблетки:

  • Всяка стомашно-устойчива таблетка съдържа 75 mg ацетилсалицилова киселина.
  • Помощни съставки: целулоза на прах, царевично нишесте, натриев нишестен гликолат (тип С) - в ядрото на таблетката; хипромелоза, триетилцитрат, симетиконова емулсия, съполимер на метакрилова киселина и етилакрилат (1:1), талк, титанов диоксид, колоиден безводен силициев диоксид, натриев хидрогенкарбонат, натриев лаурилсулфат - в покритието на таблетката.

Начин на употреба на Polpharma Акард При тромбоза и кръвни съсиреци 75 мг х30 таблетки:

  • Начин на приложение: За перорална употреба. Таблетките трябва да се поглъщат цели след хранене с достатъчно количество течност (14 чаша вода). Стомашно-устойчивата таблетка има покритие и не се разпада в стомаха, като по този начин намалява дразнещия ефект на ацетилсалициловата киселина върху стомашната лигавица и следователно не трябва да се натрошава, чупи или дъвче.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност