Меню
Кошница

Naturpharma Гинексид Вагинални овули х10 броя

Naturpharma Гинексид Вагинални овули х10 броя
Naturpharma Гинексид Вагинални овули х10 броя
19.50лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.08kg

Ginexid Vaginal Ovules представлява специално създадено медицинско изделие от Naturpharma за интимна хигиена на дамите, под формата на вагинални овули, което защитава, успокоява и предпазва вагината от развитието на гъбични и бактериални инфекции. Гинексид вагинални овули съдържа ефективен комплекс от съставки с естествен произход, които намаляват възпаленията при съществуващи инфекции и предпазват от развитието на нови инфекции. Гинексид се препоръчва при нарушения във вагиналната флора, следствие на физически и психически стрес, сексуална активност, прием на контрацептиви и други фактори, които могат да причинят инфекции и дразнения.

 

Внимание:

 

Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта при бременност и кърмене.
Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта, ако приемате други медикаменти или лекарства за вагинална употреба.
Използването на продукти за локално приложение, особено в по-дълъг период от време, може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, преустановете употребата на продукта и се консултирайте със специалист, за да ви назначи подходяща терапия.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Състав

Полусинтетични глицериди, маслен екстракт от Хамамелис, маслен екстракт от Лайка, витамин Е ацетат, хлорхексидин диглюконат.

Начин На Употреба

Извадете овулата като издърпате двата предварително срязани края на блистера и я поставете дълбоко във вагината. Добра хигиенна практика е да измиете ръцете си преди и след употреба на медицинското изделие.
Поставяйте по една овула вечер или както е предписано. Продължителността на приложение зависи от развитието на симптомите; ако е необходимо вагиналните овули ГИНЕКСИД® могат да се използват за дълги периоди от време.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност