Меню
Кошница

Naturpharma Йалоклийн 2 мл х5 дози

Naturpharma Йалоклийн 2 мл х5 дози
Naturpharma Йалоклийн 2 мл х5 дози
20.00лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.20kg

Naturpharma Ialoclean представлява стерилен разтвор за небулизиране на носа и фаринкса, получен по биотехнологичен път на базата на хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, благодарение на което не съдържа генно-модифицирани организми и животински протеини. Хиалуроновата киселина има благоприятен защитен ефект върху зачервената и инфектирана назо-фарингеална лигавица. Задържайки наличната вода, тя образува защитен филм по повърхността на лигавицата, който носи облекчение на раздразнената мукоза. Благодарение на това лубрикиращото и омекотяващо действие, се облекчават всички свързани с възпалението симптоми, като например затруднено преглъщане, усещането за чуждо тяло в гърлото, „гъделичкане“ и сухота. Освен това този бариерен ефект подпомага целостта на лигавицата, предпазвайки от вредните фактори на околната среда и от патогени. Йалоклийн разтвор за небулизиране е предназначен за адювантна терапия на заболявания на респираторния тракт, включващи: тонзилит, ларингит, фарингит, ринит, трахео-бронхит или бронхит, както в острата, така и в хроничната им фаза; пресипналост; възпаление на гласните връзки с или без дисфония. Помага и в случаи на дразнеща кашлица след вирусни заболявания или предизвикана от замърсители на околната среда; синдроми на грип или настинка; след хирургически интервенции на ушите, носа и гърлото; последици от извън езофагеални проявления на гастро-езофагеален рефлукс в горния респираторен тракт (дисфагия, хроничен ларингит или фарингит, афония, персистираща кашлица).

 

Внимание: 

Да не се използва при деца под 2 години.

Не използвайте в случай на свръхчувствителност към някой от компонентите на продукта.

При бременност и кърмене се консултирате с Вашия лекар леди употреба.

Продължителната употреба може да причини сенсибилизация.

Съхранявайте на недостъпно за деца място.

Избягвайте контакт с очите.

Да не се поглъща.

Наличието на миризма на сяра не показва промени в продукта, но е типично за компоненти на формулата.

Не използвайте продукта след изтичане срока на годност или ако опаковката е повредена.

Съхранявайте в защитната опаковка, далеч от светлина и топлина. При използване на половин доза повторно затвореният контейнер за еднократна доза трябва да се съхранява при температура между 2 и 8 ° C (в хладилник), а останалото количество трябва да се използва в рамките на 24 часа след първото отваряне.

Състав

 

Състав: Натриева сол на Хиалуронова киселина, екстракт от лайка, EDTA, N-ацетилцистеин, натриев хлорид, натриев хидроксид, натриев фосфат моноосновен дихидрат, натриев фосфат двуосновен хептахидрат, вода.

Начин На Употреба

 

Препоръчителна доза: 

Възрастни и деца над 6 години: Един контейнер с еднократна доза за всяко приложение, два пъти дневно.

Деца между 2 и 6 години: Половината от контейнер с еднократна доза, два пъти дневно. Контейнерът има градуиране, което съответства на половин доза. Да не се превишава препоръчителната доза. Разтворът трябва да бъде прилаган, чрез устройство- небулайзер (единствено и само с piston небулайзер, не с ултразвуков).

 

Съвети за употреба на контейнера с еднократна доза:

Измийте ръцете си и следвайте стъпките:

1. Прегънете контейнера с еднократна доза в двете посоки и го отделете от лентата, където е прикрепен.

2. Внимателно разклатете контейнера с еднократна доза преди употреба.

3. Отворете контейнера с еднократна доза чрез завъртане на капачката.

4. Излейте указаното количество от разтвора чрез упражняване на умерен натиск върху стените на контейнера с еднократна доза в ампулата на небулизатора.

5. При използване на половин доза, контейнерът може да се затвори отново, като завъртите капачката надолу и натиснете. Повторно затвореният контейнер с еднократна доза трябва да се съхранява при температура между 2°C и 8°C (в хладилник), а останалото количество трябва да се използва в рамките на 24 часа след първото отваряне.

Добавете солеви разтвор в съотношение 1:1


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност