Меню
Кошница

MEDIS Gengigel Гел за венци х20 мл

MEDIS Gengigel Гел за венци х20 мл
MEDIS Gengigel Гел за венци х20 мл
19.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.04kg

Gengigel Гел за венци е медицинско изделие, съдържащо хиалуронова киселина с високомолекулно тегло (под формата на натриев хиалуронат). Получена е чрез биотехнологичен производствен процес, който гарантира висока чистота. Продуктът е най-подходящ за употреба при начален стадии на лечение на пародонтално заболяване, когато симптомите причиняват специфичен дискомфорт. Приложим в случаи на възпалителни заболявания /гингивити, кървене от венците, венечни джобове), посттравматични състояния на венците (абразио, зъбни екстракции, постоперативни състояния и други), както и такива заболявания, при които мукозата на венците изисква повишена концентрация на хиалуронова киселина. Благодарение на своите характеристики и изключителна биоадхезия, активната съставка е възможно най-ефективна. Гелът Генгигел възстановява здравината на венците и успокоява възпалението и травмите на тъканите в устната кухина. Прилагането на продукта компенсира локалния дефицит на хиалуронова киселина, а това спомага за възстановяване баланса на свободната вода (последствията от неговото нарушаване са локалния оток и болезненост) и повишаване миграцията на фиброцити (клетките, които подпомагат оздравителния процес). Gengigel Gel няма контраиндикации и нежелани реакции. Може да се използва от деца, бременни и възрастни. Не причинява развитие на кариес и значими вариации в нивото на кръвната захар. Препаратът може да се използва от диабетици. Той няма никакви непознати взаимодействия, следователно може да се използва безопасно по време на специфична терапия, като например антибиотична.

 

Внимание: 


Преди употреба прочетете внимателно на продукта за възможни нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги прилагайте продукта според предписаното от Вашия лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Да се внимава при свръхчувствителност към някоя от съставките. 
В случай, че симптомите персистират, консултирайте се с лекар или стоматолог.

Състав

Хиалуронова киселина (Натриев хиалуронат 0,2%), ксилитол, алкохол и помощни вещвества.

Начин На Употреба

Нанася се локално от 3 до 5 пъти дневно (след хранене) в продължение на три-четири седмици, без прекъсване до изчезване на всички симптоми.

Нанася се с чист пръст директно върху поразения участък с леки масажни движения.

Препоръчително е 30 минути след нанасянето да не се храните или пиете течности.

Безвреден при поглъщане.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност