Меню
Кошница

US Pharmacia

Производител: US Pharmacia
Herbitussin Sinus and Throat е хранителна добавка, билкови пастили с растителни екстракти, етерични масла и алое вера. Хербитусин Синус и Гърло подпомагат функциите на дихателните пътища и спомагат за намаляване на носния секрет. Съдържанието на етерични масла и ментол влияе благоприятно на зап..
6.90лв.
Производител: US Pharmacia
Хербитусин Кашлица се репоръчва при:при възпаление на устната кухина и гърлото с различен произход, например фарингит, тонзилит или афтоза;за облекчаване на симптомите на суха кашлица и дрезгав глас;в случаи на претоварване на гласните струни (при учители, лектори, певци, радио- и телевизионни ..
7.50лв.
Производител: US Pharmacia
Herbitussin е хранителна добавка под формата на пастили за гърло, съдържаща комбинация от билки и витамин С, която повлиява благоприятно нормалната функция на лигавицата на устната кухина и въздейства положително при състояния на гърлото, предизвикани от престой в непроветрени или зап..
6.90лв.
Производител: US Pharmacia
Herbitussin е хранителна добавка под формата на пастили за бронхи и гърло, съдържаща комбинация от екстракти на 20 билки, имед и етерични масла, която повлиява благоприятно нормалната функция на лигавицата на устната кухина и дихателните пътища, въздейства положително при състояния на гърл..
6.90лв.
Производител: US Pharmacia
Herbitussin Близалки представлява специално създадена за деца хранителна добавка с натурални аромати и захар, съдържаща екстракти от билки, витамин С и концентрат от сок портокал, която облекчава дразненето в устната кухина, фаринкса и гърлото. Близалките са с натурални аромати и приятен в..
6.60лв.
Производител: US Pharmacia
Herbitussin Близалки представлява хранителна добавка с натурални аромати и захар, съдържаща екстракти от билки, витамин С и е обогатена с концентрат от малини, която облекчава дразненето в устната кухина, фаринкса и гърлото. Витамин С подпомага правилното функциониране на им..
6.60лв.
Производител: US Pharmacia
Herbitussin Близалки представлява хранителна добавка с натурални аромати и захар, съдържаща екстракти от билки, витамин С и концентрат от сок ябълка, която облекчава дразненето в устната кухина, фаринкса и гърлото. Витамин С подпомага правилното функциониране на имунната сис..
6.60лв.
Производител: US Pharmacia
Stoperol Hydra е хранителна добавка с подсладител и с вкус на ягода, съдържаща глюкоза безводна, натриев цитрат дихидрат, натриев хлорид и калиев хлорид, която подпомага нормалната хидратация на човешкия организъм и поддържането на физиологични нива на електролитния баланс при деца и възрастни...
11.50лв.
Производител: US Pharmacia
Стоперол Хидра е електролитен продукт с вкус на лимон и портокал, който подпомага нормалната хидратация на организма и съдейства за поддържането на физиологичните нива на електролитния баланс в тялото. Продуктът може да се приема заедно с антидиарийни препарати, със средства за понижаване на темпера..
11.40лв.
Производител: US Pharmacia
Stoperan kids е хранителна добавка за деца над 6-месечна възраст, с благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Стоперан за деца е специално разработен синбиотичен продукт, съдържащ два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – фруктоолигозахариди. В с..
9.50лв.
Производител: US Pharmacia
Stoperan 2 mg capsule, hard представлява лекарствен продукт без лекарско предписние, съдържащ лоперамидов хидрохлорид, който се използва за симптоматично лечение на остро и хронично разстройство (диария). Лоперамид е противодиарийно средство. Стоперан потиска силно изразената перисталтика ..
5.80лв.
Производител: US Pharmacia
US Pharmacia Pelavo Нос и синус е хранителна добавка със захар под формата на сироп с вкус на вишна за подпомагане по естествен начин здравето на горните дихателни пътища и правилното функциониране на имунната система. Формулата му комбинира внимателно подбрани натурални съставки, подходящи при съст..
14.50лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)