Меню
Кошница

Magnalabs

Производител: Magnalabs
Buona Respiro е хранителна добавка, сироп на растителна основа за приложение при суха и влажна кашлица, особено при деца на възраст над 1 година. Буона Респиро сироп е приготвен от най-добре изсушени, титрирани и стандартизирани екстракти от растения, с благоприятно въздействие за защ..
25.20лв.
Производител: Magnalabs
Pulmoton от Magnalabs  е хранителна добавка, смес от стандартизирани екстракти от корен на тифлора, индийско грозде, полд на дълъг пипер, корен от джинджифил, листа на адхатода васика, листа от свещен босилек, сладък корен (женско биле) и черен пипер с благоприятно дейс..
17.40лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Magneton B e специална хранителна добавка, съдържаща магнезий и витамин Б6, която се прилага при магнезиев  дефицит при бременност, при мускулни крампи, изтръпване, спомага за нормалното функциониране на нервната система и мускулите, намалява симптомите на нервност..
12.90лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Magnabear Kids е хранителна добавка със 100% екологично чисто масло от арктичен крил, богато на омега-3 мастни киселини във фосфолипидна форма. Омега-3 мастните киселини са полезни за:подобряване на общото здравословно състояние на организма;потискане на възпалителните процеси;поддърж..
22.30лв.
Производител: Magnalabs
Depressless на Magnalabs е хранителна добавка, съдържаща смес от стандартизирани фитоекстракти на жълт кантарион и глог, както и л-тианин, която повлиява благоприятно при симптоми на лека депресия, умствения и физически стрес, нервното и психическо разстройство, нарушената памет и концентрация, нама..
21.50лв.
Производител: Magnalabs
Buona Combiflor е препарат за възстановяване на електролитния баланс при диария и повръщане, разработен на базата на рехидратиращи соли и млечно - кисели пробиотици. Буона Комбифлор съдържа рехидратиращите соли, които могат да компенсират обезводняване чрез възстановяване на физиологи..
25.59лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Alexa е хранителната добавка с билкови екстракт за приложение при лениви черва за подпомагане на нормалното изхождане, за подобряване на метаболизма и храносмилането, както и за поддържане оптималното здраве на стомашно-чревния тракт. Алекса на Магналабс е разработена на баз..
9.30лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Alexa Forte е хранителна добавка, смес от стандартизирани екстракти на  зърнастец, алое вера, артишок, мента, джинджифил, сладък корен, глухарче и майчин лист. Алекса Форте на Магналабс благоприятно повлиява симтопмите на запек и лениви черва като оказва меко слабително..
9.70лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Alexa Light е хранителна добавка, смес от стандартизирани екстракти от зърнастец, алое вера, артишок, мента, джинджифил, сладък корен, глухарче. Алекса Лайт благоприятно повлиява симтопмите на запек и лениви черва като оказва меко слабително действие и подпомага из..
9.30лв.
Производител: Magnalabs
Магналабс Ревитанерв е хранителна добавка за възвръщане и укрепване нормалното функциониране на нервната система. Спомага за нормалното функциониране на нервната система. Облекчава чувството на тревожност и намалява стреса. Подпомага преодоляването на хроничната умора и отпадналост.Състав ..
16.10лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Repahep е хранителна добавка за подпомагане и възстановяване здравето и нормалната функция на черния дроб. Формулата му комбинира стандартизирани фитоекстракти на подбрани натурални билки. Репахеп благоприятства възстановителните процеси в черния дроб при стеатоза, след прекаран хепат..
14.20лв.
Производител: Magnalabs
Magnalabs Neuropress е хранителна добавка в таблетна форма за облекчаване на нервното напрежение и психическия стрес. Представлява внимателно подбрана комбинация от стандартизирани екстракти на натурални билки. Невропрес повлиява благоприятно усещането за раздразнителност, тревожност, сърц..
11.30лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)