Меню
Кошница

GNC

Производител: GNC
PGX Daily, Ultra Matrix е специална хранителна добавка на Natural Factors, съдържаща уникална комбинация от водноразтворими полизахариди (растителни фибри), които допринасят за поддържане на нормални нива на апетита и на чувство за ситост, както и за нормалните нива на кръвна захар и ..
64.90лв.
Производител: GNC
GNC Herbal Plus Cranberry and D-Mannose е хранителна добавка от сок на плодове червена боровинка и с монозахарида Д-маноза. Червена боровинка и D-маноза на Джи Ен Си се препоръчва като средство, благоприятстващо работата на уринарния тракт и пикочните пътища. Червената ..
37.90лв.
Производител: GNC
GNC Choline & Inositol е хранителна добавка с холин и инозитол. Холинът допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и липидите и за поддържането на нормалната функция на черния дроб. Инозитолът подпомага нормалния пренос на хранителните вещества през клетъчната мембрана и доприн..
29.90лв.
Производител: GNC
Choline е специално създадена хранителна добавка от GNC, която съдържа Холин - витамин от група B (Витамин B4), който подкрепя функциите на мозъка и нервната система, дейността на черния дроб и здравето на сърцето. Холинът стимулира клетъчната регенерация, мастния метаболизъм и стимулира метаболизма..
24.20лв.
Производител: GNC
Super Digestive Enzymes е специална хранителна добавка от GNC, която съдържа мощен комплекс от прецизно подбрани ензими с доказана висока биоактивност, които подкрепят храносмилателната система и подобряват храносмилането. Супер Храносмилателни Ензими оптимизират храносмилането на мазнините, въглехи..
34.90лв.
Производител: GNC
Spirulina е специално създадена хранителна добавка от GNC, съдържаща екстракт от синьо-зеленото водорасло Спирулина, която подкрепя метаболизма и подобрява общото състояние и здраве на целия организъм. Спирулина е богат източник на над 100 хранителни вещества, от които важни протеини, фитонутриенти ..
39.30лв.
Производител: GNC
Selenium 100 е хранителна добавка от GNC, съдържаща минерала селен. Селенът допринася за защитата на клетките от оксидантен стрес, за нормалната функция на щитовидната жлеза, имунната система и  нормалното състояние на косата и ноктите.Внимание:Да не се превишава препоръчаната доза за..
12.90лв.
Производител: GNC
Saw Palmetto Berries е специално създадена хранителна добавка за мъже от GNC, съдържаща екстракт от плодовете на известното растение Сао Палмето, което допринася за здравето на простатата и правилното функциониране на простатната жлеза. Хранителната добавка Сао Палмето облек..
35.50лв.
Производител: GNC
GNC Probiotic Chewable 1,5 Billion CFU`s Vanilla Berry  е специално създадена хранителна добавка, представляваща мощен пробиотик, който е предназначен за подпомагане на нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, подобряване на храносмилането и увеличаване съпротивлителните сили на орга..
26.10лв.
Производител: GNC
Policosanol е специална хранителна добавка от GNC, съдържаща натурална съставка поликозанол, изолирана от пречистена меласа от захарна тръстика, която регулира нивата на холестерол и триглицериди в кръвта. Поликозанолът намалява усвояването на холестерол в стомашно чревния тракт и черния дроб и нама..
17.90лв.
Производител: GNC
Papaya Enzyme е специална хранителна добавка от GNC, съдържаща екстракт от тропическия плод Папая, богат източник на ензими, хранителни вещества, антиоксиданти, витамини, минерали и фибри, която подобрява храносмилателните функции и спомага за оптималното усвояване на хранителните вещества и протеин..
23.50лв.
Производител: GNC
GNC MSM е хранителна добавка, съдържаща метилсулфонилметан, сярно съединение, което допринася за нормалното състояние на ставите и хрущялите. МСМ представлява основна градивна единица, съдържаща се в живите организми. Той е естествена форма на органична сяра, който служи за синтезиране на ..
32.55лв.
Показва 1 до 12 от 141 (12 страници)