Меню
Кошница

Dr. Theiss

Производител: Dr. Theiss
Nachtkerzen Face Cream Special от 50 мл. представлява нежен крем за лице, разработен специално за суха и чувствителна кожа, който дарява ежедневно кожата с дълбока хидратация, мекота и еластичност. Кремът на Д-р Тайс Нахткерцен притежава специалната формула, базирана на ценното масло отвечерна роза,..
17.50лв.
Производител: Dr. Theiss
Multivitamol Formula L от 200 мл. представлява хранителна добавка под формата на сироп, предназначен за деца и възрастни над 6 години, който подпомага нормалното функциониране на имунната система и допълва хранителния режим с витамини, като допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Д-р Тай..
10.00лв.
Производител: Dr. Theiss
Multivitamol от 200 мл. представлява хранителна добавка под формата на сироп, който допринася за нормалното функциониране на имунната система и намалява умората и отпадналостта. Мултивитамол сироп съдържа важни витамини + желязо и е специално разработен за подсилване на детския организъм и подобрява..
10.90лв.
Производител: Dr. Theiss
Dr. Theiss Multivitamol Kids Jelly Vitamins са желирани витаминни мечета, хранителна добавка с витамини и минерали с плодов аромат за деца над 3 години. Съдържащите се в Д-р Тайс Мултивитамол за деца витамини C и Е допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес (антиокси..
16.50лв.
Производител: Dr. Theiss
Multivitamol Candy представлява хранителна добавка под формата на бонбони, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и допълват хранителния режим с витамини. Вкусните мултивитаминни бонбони на д-р Тайс предоставят оптимална доза от важни витамини и микроелементи за Вашето дете..
4.00лв.
Производител: Dr. Theiss
Dr. Theiss Multivitamol Immun Active е течна хранителната добавка с подсладители за деца, сироп за поддържане на нормалната функция на имунната система и защитните сили на тялото. Мултивитамол Актив Имун на Д-р Тайс е с активни съставки витамин С, екстракти от плодове на бъз и ра..
11.50лв.
Производител: Dr. Theiss
Д-р Тайс Mucoplant морска вода спрей за нос с ехинацея и евкалипт представлява медицинско изделие, което е предназначено за овлажняване на носната лигавица, втечняване и отстраняване на носния секрет, като е изключително подходящ и при наличие на гнойна секреция в носа. Ефективен е при алергични рин..
6.50лв.
Производител: Dr. Theiss
Д-р Тайс Mucoplant морска вода спрей за нос представлява медицинско изделие, което е предназначено за овлажняване на носната лигавица, втечняване и отстраняване на носния секрет. Ефективен е при алергичен ринит и може да се използва като превантивно средство при деца, често страдащи от инфекции..
6.50лв.
Производител: Dr. Theiss
Д-р Тайс Mucoplant спрей за нос с морска вода и салвия представлява медицинско изделие, което е предназначено за овлажняване на носната лигавица, втечняване и отстраняване на носния секрет, като е изключително подходящ и при наличие на гнойна секреция в носа. Ефективен е при алергични ринити и ..
6.50лв.
Производител: Dr. Theiss
Мукоплант експекторант с бръшлян представлява сироп, съдържащ сух екстракт от листа на бръшлян, предназначен за улесняване на откашлянето при породуктивна кашлица, втечнява жилавите бронхиални секрети, улеснява дишането и разширява бронхите, като спомага и за намаляване на възпалението. Д-р Тайс Мук..
7.70лв.
Производител: Dr. Theiss
Mucoplant Cough Syrup from Ribwort Plantain представлява сироп за кашлица, съдържащ течен екстракт от листа със стрък Теснолист живовлек (Plantago lanceolata L.), който ефикасно облекчава острото възпаление на дихателните пътища, придружено с кашлица. Ефективността на Mucoplant Сироп за кашлица от т..
7.90лв.
Производител: Dr. Theiss
Mucoplant Good Night Cough Syrup from Ribwort Plantain Мукоплант представлява хранителна добавка с подсладител под формата на сироп от теснолист живовлек, съдържащащ допълнително още три екстракта - от мащерка, лайка и маточина, които допринасят за доброто здраве на горните дихателни пътища. Екстрак..
8.00лв.
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)