Меню
Кошница

Doppelherz

Производител: Doppelherz
Допелхерц актив Иритаколин При раздразнени черва е медицинско изделие за поддържащо лечение при синдром на раздразненото черво. Хората, които страдат от синдром на раздразненото черво (на английски IBS или Irritable Bowel Syndrome), често изпитват неразположения в стомашно-чревния тракт, к..
15.90лв.
Производител: Doppelherz
Doppelherz System Immun + Aronia е хранителна добавка с чудесен плодов вкус в подкрепа на имунната защита, съдържаща концентрати на сок от арония, портокал и червено грозде. Специално разработената комбинация Допелхерц® систем Имун + Арония доставя на организма ценни хранителни вещест..
20.90лв.
Производител: Doppelherz
Doppelherz Aktiv - Meno е хранителна добавка, която регулира хормоналната дейност, специално разработена за дамите в менопауза. Добавката облекчава съпътстващите симтоми на менопаузата. Актив-Мено подпомага нормалното функциониране на мускулите, костите и зъбите, благодарение на съдържащите се в нег..
14.50лв.
Производител: Doppelherz
Doppelherz Vital Tonikum представлява хранителна добавка, съдържаща специално подбрана комбинация от минерали - магнезий и желязо, витамини, концентрат от червено вино, екстракт от грозде, екстракти от листа на маточина и листа на розмарин, които спомагат за облекчаването на неприятните симптоми при..
11.90лв.
Производител: Doppelherz
Допелхерц Систем Колаген е хранителна добавка, която се грижи за доброто състояние на кожата, косата и ноктите и допринася за нормалната функция на опорно-двигателния апарат. Продуктът, с приятен вкус на горски плодове, е специално разработена иновативна комбинация от колаген, хондроитин, витам..
59.90лв.
Производител: Doppelherz
Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума + Джинджифил е хранителна добавка, флакон с висока доза хидролизиран течен колаген – 11 000 mg, допълнен със  сок от корен на куркума и екстракт от корен на джинджифил за самостоятелното образуване на колаген и подкрепа на опорно-двигателна..
64.90лв.
Производител: Doppelherz
Допелхерц Систем Антарктически Крил е хранителна добавка с високо съдържание на Омега-3 мастни киселини и масло от натурален антарктически крил, която благоприятства сърдечната функция и е изключително полезна за зрението и мозъка. Продуктът е богат на Омега-3 мастни киселини, Калций, Витамин D..
39.90лв.
Производител: Doppelherz
Doppelherz систем колаген бюти е хранителна добавка, която спомага за намаляване на първите следи на стареене и дълбочината на бръчките, благодарение на специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от Асай Бери, витамини, минерали и микроелементи, които правят кожата гладка, елас..
63.90лв.
Производител: Doppelherz
Допелхерц актив Цинк + Хистидин + Витамин С е хранителна добавка за подкрепа на имунната система и пълноценното възстановяване. Хранителните вещества, които се съдържат в Допелхерц актив Цинк + Хистидин + Витамин С се освобождават постепенно, което допринася за по-пълноценно им усвояване от орг..
8.50лв.
Производител: Doppelherz
Хепабалaнс е специално създадена хранителна добавка от Допелхерц, съдържаща естествени екстракти от артишок и бял трън, която подобрява храносмилането и подпомага функциите на черния дроб и жлъчката. Hepabalance помага при различни стомашно-чревни проблеми, като запек, подуване на стомаха и др, като..
8.70лв.
Производител: Doppelherz
Урибаланс Плюс на Допелхерц представлява хранителна добавка, специално разработена комбинация от естествени екстракти от червена боровинка и тиквено семе, която допринася за нормалната функция и естествена резистентност на уринарния тракт, доставя оптимална антиоксидантна клетъчна защита, спомага за..
9.90лв.
Производител: Doppelherz
Doppelherz Aktiv Healthy Sleep Plus е специално разработен продукт от естествени екстракти, комбинирани с мелатонин, магнезий и витамин В6, които улесняват заспиването и поддържането на здравословен сън. Естествените екстракти от хмел, маточина и лавандула са важни за отпускане преди сън, намаляване..
8.60лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)