Меню
Кошница

Chemax Pharma

Производител: Chemax Pharma
Химакс Ланолин е лекарствен продукт. Безводен. Ланолинът представлява жълто-кафяв естествен восък от животински произход, получен чрез пречистването на мазнини от овча вълна. Подходящ е за влагане в кремове за лице и тяло - добре овлажнява кожата, като я прави по-мека и деликатна. Мож..
19.50лв.
Производител: Chemax Pharma
Флудрекс Хот Дринк представлява прах за перорален разтвор за възрастни, предназначен за облекчаване на симптомите при грип и настинка. Флудрекс Хот Дринк съдържа комбинация от парацетамол, фенилефринов хидрохлорид и аскорбинова киселина, калциев глюконат и манитол, които ефикасно и бързо намаляват г..
10.80лв.
Производител: Chemax Pharma
Салициловият спирт от 1% на Химакс Фарма представлява лекарство без лекарско предписание, което се прилага за комплексно лечение на някои кожни заболявания като като себорея, акне, микози.Състав на Салицилов Спирт 1% за Комплексно Лечение на Кожни заболявания x100мл:Пълния състав на п..
1.40лв.
Производител: Chemax Pharma
АцеЦис Акут на Химакс Фарма е лекарство без лекарско предписание, което се препоръчва при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхит..
9.60лв.
Производител: Chemax Pharma
Антимико Бета на Химакс Фарма представлява дермален разтвор, който се прилага върху кожата. Активните вещества в продукта са Салицилова киселина и Бензоена киселина. Разтворът е подходящ за съпътстваща терапия при лечение на дерматомикози на гладката кожа и окосмената част н..
1.40лв.
Производител: Chemax Pharma
Chemax Pharma Carbo activatus е активен въглен под формата на прах за перорална употреба, който се прилага при отравяния с алкалоиди, със соли на тежки метали, с лекарства, както и хранителни отравяния. Употребява се още при нарушено храносмилане и подуване на червата.Внимание: Активн..
3.20лв.
Производител: Chemax Pharma
Флурбимед Минт е лекарствен продукт без лекарско предписание от Химакс Фарма с активно вещество флурбипрофен. Принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарства (НСПВС), които намаляват възпалението, облекчават болката и симптомите, характерни при зачервено и болезн..
8.90лв.
Производител: Chemax Pharma
Флудрекс Тими представлява комбиниран лекарствен продукт, съдържащ парацетамол, фенилефрин и аскорбинова киселина (витамин С) с вкус на мащерка и лимон, който ефикасно спомага за облекчаването на грип и настинка при децата. Флудрекс Тими се използва за краткосрочно лечение на главоболието, болките в..
9.00лв.
Производител: Chemax Pharma
Chemax Pharma Flurex Max Herbal Hot Drink е лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 12 години, с чудесен вкус на черен бъз и ягода. Препаратът се препръчва за краткосрочно лечение на главоболието, болки в гърлото, повишената температура, хремата, кихането, отпад..
10.80лв.
Производител: Chemax Pharma
Chemax Pharma Tinctura Mentahe Piperitae Oral Drops Solution представлява хранителна добавка в течна форма, съдържаща лютива мента, която благоприятства храносмилателната система, като облекчава стомашно-чревни болки, като коликообразни болки и метеоризъм.Състав на Chemax Pharma Тинктура от мен..
1.40лв.
Производител: Chemax Pharma
Chemax Tinctura Crataegi Oral Drops Solution представлява хранителна добавка в течна форма, съдържаща глог, която благоприятства сърцето и подпомага неврогенни смущения на сърдечната дейност, след физическо или психическо натоварване.Състав на Chemax Pharma Тинктура от глог за здраво ..
1.30лв.
Производител: Chemax Pharma
Chemah Pharma Valerian Hawthorn Peppermint представлява хранителна добавка в течна форма, съдържаща мента, глог и валериана, която има благоприятно действие върху вегетативната, централната нерна система и храмосмилането, успокоява и подпомага за съня при климактериум, както и след физическо и психи..
2.20лв.
Показва 1 до 12 от 62 (6 страници)