Меню
Кошница

Колдисепт наноСилвър Спрей за нос х20 мл

Колдисепт наноСилвър Спрей за нос х20 мл
НОВО
Колдисепт наноСилвър Спрей за нос х20 мл
16.50лв.
  • Налично: В наличност

Колдисепт наноСилвър Спрей за нос е медицинско изделие за възрастни и деца над 6-годишна възраст под формата на уникален по рода си спрей, защото действа ефективно в 3 насоки – лекува, възстановява и предпазва. Ефективността на продукта се дължи на уникална комбинация от колоидни молекули нано сребро, към които са добавени екстракт от Ирландски мъх и микс от минерални соли. Антимикробната активност на колоидното сребро е добре известна и широко изследвана. В неговата среда всички бактерии, вируси, гъбички и плесени загиват за 6 минути! В допълнение те не развиват резистентност, както често се случва с антибиотиците. Колоидният разтвор активира имунната система, подсилва действието на лекарствата до 10 пъти, а на билките до 7 пъти. Екстрактът от Ирландски мъх (Chondrus Crispus) предпазва лигавиците от по-нататъшно излагане на вредни фактори и стимулира процеса на регенерация. Водният разтвор на натриеви, калиеви, калциеви и магнезиеви минерални соли прочиства и овлажнява, намалява отока на лигавицата на гърлото и подпомага нейната регенерация. „НАНО” обозначава размера на сребърните частици (нано=една милиардна от метъра) в Колдисепт наноСилвър Спрей за гърло. Премахва усещането за сухота и дразнене на носната лигавица, като я защитава от вредни външни фактори. За разлика от повечето от съвременни спрейове за нос, продуктът има и защитни и репаративни свойства. Създава гел слой, който предпазва от бактерии и вируси, овлажнява и успокоява носната лигавица, като същевременно подпомага нейната регенерация и премахва усещането за парене.

Състав: Пречистена вода, наноколоидно сребро, екстракт от Ирландски мъх, минерални соли, натриев бензоат, лимонена киселина.

Начин на употреба5 пъти дневно по 1-2 впръсквания, според индивидуалните нужди.

Колдисепт наноСилвър Спрей за нос може да се използва за продължително време без риск от привикване, странични ефекти или усложнения.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност