Меню
Кошница

Колдисепт наноСилвър спрей за гърло х20 мл

Колдисепт наноСилвър спрей за гърло х20 мл
НОВО
Колдисепт наноСилвър спрей за гърло х20 мл
16.50лв.
  • Налично: В наличност

Колдисепт наноСилвър спрей за гърло е медицинско изделие под формата на спрей за възрастни и деца над 6-годишна възраст при възпаление на лигавиците на устата и гърлото, причинено от вирусни или бактериални инфекции. Ефективността на продукта се дължи на уникална комбинация от колоидни молекули нано сребро, към които са добавени ментово масло, екстракт от Ирландски мъх и микс от минерални соли. Създава защитен слой върху лигавицата на гърлото, който помага в две посоки: стимулира процеса на възстановяване и действа директно срещу патогените в момента, но и предпазва от евентуална среща с нови вируси и бактерии. Овлажнява изсушената лигавица на гърлото и така намалява симптомите на възпаление като болка и парене. Антимикробната активност на колоидното сребро е добре известна и широко изследвана В неговата среда всички бактерии, вируси, гъбички и плесени загиват за 6 минути! В допълнение те не развиват резистентност, както често се случва с антибиотиците. Колоидният разтвор активира имунната система, подсилва действието на лекарствата до 10 пъти, а на билките до 7 пъти. Ментовото масло (Mentha piperita aeteroleum) помага за изчистване на носните проходи, облекчава кашлицата и подобрява дишането. Екстрактът от Ирландски мъх (Chondrus Crispus) предпазва лигавиците от по-нататъшно излагане на вредни фактори и стимулира процеса на регенерация. Водният разтвор на натриеви, калиеви, калциеви и магнезиеви минерални соли прочиства и овлажнява, намалява отока на лигавицата на гърлото и подпомага нейната регенерация. „НАНО” обозначава размера на сребърните частици (нано=една милиардна от метъра) в КОЛДИСЕПТ наноСилвър Спрей за гърло. Колкото по-малки са те, толкова по-бързо е действието им и организмът ги възприема по-лесно.

Активни съставки в Колдисепт наноСилвър Спрей за гърло:
Колоидни молекули наноСребро със силно и доказано антибактериално, антивирусно и противогъбично действие.
Екстракт от Ирландски мъх (Chondrus ciprus) и Минерални соли, които създават гел слой за защита на лигавиците и стимулират процеса на регенерация.
Масло от мента, което спомага прочистването на носните проходи, облекчава кашлицата и подобрява дишането.

Начин на употреба: 3-4 пъти дневно по 3-4 впръсквания, според индивидуалните нужди. Колдисепт наноСилвър Спрей за гърло може да се използва за продължително време без риск от привикване, странични ефекти или усложнения.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност