Меню
Кошница

Herba Medica ДАОфууд Плюс 60 капсули

Herba Medica ДАОфууд Плюс 60 капсули
Herba Medica ДАОфууд Плюс 60 капсули
89.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

DAOfood Plus е хранителна добавка за специализирано медицинско приложение, която цели да регулира нивата на ензима Диамино Оксидаза в тънките черва и така да подпомогне разграждането на хистамина от храната. Когато в тялото има дефицит на този ензим или е с намалена активност хистаминовите единици не се усвояват, което води до редица неприятни симптоми. Диаминооксидаза е основният ензим, отговорен за метаболизма на хранителния хистамин в червата. DAO катализира окислителното дезаминиране на първичната аминогрупа от хистамин до имидазол ацеталдехид, като се отделят също водороден пероксид и амоняк. Той се съхранява във везикулите на плазмената мембрана в епителните клетки на бъбреците и червата и се отделя в циркулацията при различна стимулация.При правилен прием, той достига до червата, където в допълнение  с наличния вече DAO разгражда хистамина. Приемът на една капсула DAOfood® Plus преди всяко хранене увеличава количеството на DAO в тънките черва и така значително редуцира различни здравословни проблеми.

Внимание: 

Продуктът не може да замести балансираната диета и здравословния начин на живот, нито може да служи като единствен хранителен източник. Алкохолът и някои лекарствени препарати могат значително да инхибират действието на ензима Diamine Oxidase (DAO). 

Дръжте далеч от деца. 

Да се ​​съхранява на хладно и сухо място.


Съставки в препоръчителен дневен прием от 3 капсули:

Кверцетин 95%  - 120 mg;

Витамин С - 60 mg;

Естествен протеинов екстракт 7% DAO, - 12,6 mg;

от който Диаминоксидаза ( DAO) - 0,9 mg.

Помощни вещества: емулгатор: микрокристална целулоза, хидроксипропил целулоза; картофено нишесте, оризово нишесте, средноверижни триглицериди; стабилизатор: хидроксипропилметилцелулоза,магнезиев стеарат, олеинова киселина, натриев алгинат; антислепващ агент: стеаринова киселина, магнезиев карбонат, дикалциев фосфат; овлажнител: глицерин; оцветител: карамел; глазиращ агент: хидроксипропилметилцелулоза, етил целулоза

Препоръчителна доза за дневен прием:

По 1капсула, с ма лко вода, 20-30 минути преди всяко хранене (три пъти на ден).  Капсулата трябва да се погълне цяла без да се дъвче. В случай, че не можете да преглътнете капсулата цяла, отворете я и погълнете пелетите , намиращи се вътре, без да ги дъвчете или чупите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност