Меню
Кошница

GSK Otrivin Menthol Отривин Ментол Спрей за нос, разтвор 0,1% х10 мл

GSK Otrivin Menthol Отривин Ментол Спрей за нос, разтвор 0,1% х10 мл
GSK Otrivin Menthol Отривин Ментол Спрей за нос, разтвор 0,1% х10 мл
10.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.03kg

Otrivin Menthol Nasal Spray 0.1% е лекарствен продукт без лекарско предписание за лечение на възрастни и деца над 12 години, който представлява назален деконгестант за бързо и ефективно отпушване на запушен нос. Иновативната формула на Отривин Ментол съдържа комплекс от етерични масла ментол и евкалиптол с охлаждащо дейтвие, които създават приятно и свежо усещане. Отривин Ментол мигновено отпушва носа, облекчава напрежението и улеснява дишането. Спреят за нос се прилага за облекчаване на запушването на носа, причинено от простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити.

Състав на Otrivin Menthol Nasal Spray 0.1% / Отривин Ментол Назал Спрей за нос, разтвор 0,1% х10 мл:

Активното вещество на ОТРИВИН МЕНТОЛ 0,1% Спрей за нос е ксилометазолинов хидрохлорид. Всеки ml съдържа 1 mg ксилометазолинов хидрохлорид.
Другите съставки са: натриев дихидрогенфосфат дихидрат, динатриев фосфат додекахидрат, натриев хлорид, динатриев едетат, левоментол,цинеол, сорбитол, макроголглицеролов хидроксистеарат (Cremophor RH 40), пречистена вода.

Начин на употреба на Otrivin Menthol Nasal Spray 0.1% / Отривин Ментол Назал Спрей за нос, разтвор 0,1% х10 мл:

Издухайте си носа.
Отстранете предпазната капачка.
Преди първата употреба на ОТРИВИН МЕНТОЛ 0,1% Спрей за нос извършете четири напомпвания до появата на спрей във въздуха. След това помпата ще остане нормално заредена по време на ежедневните апликации. Ако спреят не се разпръсне по време на първоначалното активиране, ще трябва да повторите първоначалният брой напомпвания. Бъдете много внимателни да не пръснете в очите или устата.
Дръжте изправен флакона, като поставите палеца в основата му, а накрайника между пръстите.
Наклонете се леко напред и поставете накрайника в ноздрата.
Натиснете и едновременно с това вдишайте леко през носа.
Повторете процедурата и за другата ноздра.
Почистете и подсушете накрайника, преди да поставите предпазната капачка непосредствено след употреба. За да се избегне възможно разпространение на инфекцията, ОТРИВИН МЕНТОЛ 0,1% Спрей за нос трябва да се употребява само от един пациент.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност