Меню
Кошница

Gedeon Richter Papilocare Вагинален гел 5 мл х7 еднодозови канюли

Gedeon Richter Papilocare Вагинален гел 5 мл х7 еднодозови канюли
Gedeon Richter Papilocare Вагинален гел 5 мл х7 еднодозови канюли
39.50лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

Gedeon Richter Papilocare Vaginal Gel е медицинско изделие реепителизация на зоната на трансформация на маточната шийка за превенция на риска от лезии (нискостепенни интраепителни лезии - LSIL), причинени от HPV. Папилокеър се препоръчва за включване в съпътстващо лечение на интраепителни лезии, причинени от HPV. Съдържа ниозоми с хиалуронова киселина, ниозоми с бета-глюкан, фитозоми от азиатска центела, алфа-олигоглюкан, алое вера, кориолус версиколор, екстракт от нийм. Вагиналият гел възстановява и реепителизира лезиите на лигавицата на вагината и маточната шийка. Реепителизира лезиите и микролезиите на вагината и маточната шийка. Възвръща повърхностно овлажняване на тъканите и подобрява вагиналното здраве. Възстановява нормалната вагинална микрофлора. Облекчава зачервяването и сърбежа. Благодарние на внимателно подбраните компоненти, стимулиране на естествения процес на заздравяване. 

Внимание: 

Не използвайте този продукт при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Ако след приложение усетите дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.

Ако сте бременна, преди да използвате се посъветвайте с медицински специалист.

Не съдържа аромати.

Може да се използва като лубрикант (рН=5).

Може да се използва с презервативи.

Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца.


Състав:

ниозоми с хиалуронова киселина (hyaluronic acid niosomes); ниозоми с бета-глюкан (b-glucan niosomes); фитозоми от азиатска центела (centella asiatica phytosomes); bioecolia (алфа-олигоглюкан); алое вера (aloe vera); кориолус версиколор (coriolus versicolor); екстракт от нийм (neem extract).


Начин на употреба:

Приложете 1 еднодозова канюла във вагината, желателно вечер преди лягане. Натиснете тубичката, за да изпразните съдържанието й, след което внимателно я извадете. Не изплаквайте с вода. Изхвърлете еднодозовата канюла.

Препоръчителна доза:

По 1 апликация на ден в продължение на 21 дни. След това според лекарското предписание.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност