Меню
Кошница

GC Tooth Mousse Реминерализиращ дентален крем с вкус на ягода х35 мл

GC Tooth Mousse Реминерализиращ дентален крем с вкус на ягода х35 мл
GC Tooth Mousse Реминерализиращ дентален крем с вкус на ягода х35 мл
31.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

GC Tooth Mousse Strawberry е висококачествен реминерализиращ дентален крем с вкус на ягода, който заздравява и "подмладява" зъбите, като ги укрепва и предпазва от кариеси и ерозия. Иновативната технология доставя био-налични калций и фосфат, когато слюнката съдържа по-голямо количество киселини, поради нормалния храносмилателен процес и ги свързва с повърхността на емайла, плаката и околните меки тъкани. Съдържащата се съставкa RECALDENT (CPP-ACP) - специален млечен протеин, който замества изгубените минерали в зъбите, прави ги по-силни и предотвратява образуването на кариеси и ерозия. Продуктът не съдържа флуорид и захар. Подходящ е за чувствителни зъби, склонни към проблеми.

Внимание

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина, деца и домашни любимци.
Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Само за външна употреба! Задължително се консултирайте с Вашия зъболекар преди приложението.

Състав

Pure Water, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosphoric acid, Flavoring, Zinc oxide, Sodium saccharin, Ethyl p-hydroxybenzoate, Magnesium oxide, Guar gum, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.

Начин На Употреба

Зъбният мус не е паста за зъби, а реминерализиращ крем, който може да се използва няколко пъти дневно. Той укрепва емайла и предпазва от развитие на кариес. Освобождава жизненоважни минерали в устата, когато и където е необходимо. Преди употреба задължително се консултирайте с Вашия зъболекар!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност