Меню
Кошница

Ewopharma Exaller Спрей при алергия към акари х150 мл

Ewopharma Exaller Спрей при алергия към акари х150 мл
Ewopharma Exaller Спрей при алергия към акари х150 мл
49.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.21kg

ExAller Anti-dust Mites Solution Spray е клинично изследван продукт, препоръчан от водещи алерголози в света, които привлича и елиминира 99% от домашните микрокърлежи в килимите, меката мебел, матраците и др. Ексалер е безопасен, лесен за употреба и ефективен. Почувствайте облекчение на симптомите, дори след първата употреба. ExAller съдържа естествени, нетоксични съставки от растителен произход, които имитират феромоните, използвани от акарите за комуникация. В резултат на това домашните микрокърлежи се привличат към покривалото, напръскано с продукта и мигрират от вътрешността на чаршафите, килима и тапицерията. След като се съберат върху напръсканата повърхност те могат веднага да се елиминират, като се поставят в гореща вода в пералнята. ЕксАлер функционира като имитира комуникационните сигнали на домашните микрокърлежи. Освободете се от алергията към домашни микрокърлежи и възстановете здравето си. ExAller разтвор се предлага в 150 ml флакон, подходящ за двойно легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

Внимание: 

Само за външна употреба.
Да се избягва контакт с очите.
Да се използва преди изтичане на срока на годност.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да се съхранява при температура под 25°С.

Състав

Етерично масло от лимонена трева (Lemon grass)
Етерично масло от маточина (Melissa officinalis)

Начин На Употреба

Премахнете спалното бельо и калъфката на възглавницата Вземете 100% памучен чаршаф, с който да покриете матрака и възглавниците (тъй като те са основния резервоар на домашните акари) Равномерно напръскайте цялата повърхност (през 30 см) с разтвора ExAller® и оставете да действа между 1 най-много до 2 часа. Третирайте възглавниците отделно, по същия начин. След това вземете чаршафа с „прихванатите“ микрокърлежи и го изперете в перална машина при 60°C.

Матрака и възглавниците следва да бъдат почистени с прахосмукачка, снабдена с HEPA филтър, за да се премахнат всички останали алергени.

Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържащо лечение, веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност