Меню
Кошница

Erbagil Банивал крем за озонотерапия 3 г х10 сашета

Erbagil Банивал крем за озонотерапия 3 г х10 сашета
Erbagil Банивал крем за озонотерапия 3 г х10 сашета
24.50лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

Erbagil Banival Cream е иновативен продукт за озонотерапия при инфекции на пениса, като баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит. Банивал съдържа уникалната патентована формула Ozoile, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +Oil до високо насищане с озоно-кислородна смес. Действието на Ozoile е подсилено с натурални съставки. Хиалуронова клиселина, която допълва регенериращото действие на озонидите и придава тонус и плътност на тъканите. Цера алба, която създава защитен водонепропусклив филм върху кожата. Масло от листа на чаено дърво, допълващо противогъбичното действие на патентованата формула.Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антибактериално и дезинфектиращо, противогъбично и регенеративно действие. Премът се прилага локално върху засегнатата област и действа като създава защитен слой. Банивал няма противопоказания и може да се използва от най-ранна детска възраст. Подходящ е и за деца, особено при фимоза и преди или след хирургическа операция, като обрязване. Без глутен. Без оцветители. Без алергени. С естествени консерванти.

Внимание: 

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт.

Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена.

Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар.

Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта.

Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина.

Състав

Основни съставки: OZOILE (Стабилни oзониди с витамин Е ацетат), натриев хиалуронат, бял восък (Cera Alba), масло от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia).

Начин На Употреба

Прилагайте сутрин и вечер върху засегнатата област в продължение на 5 дни след измиване с (Idrozoil). Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност