Меню
Кошница

Borola Камагра за мъже х30 капсули

Borola Камагра за мъже х30 капсули
Borola Камагра за мъже х30 капсули
17.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

Kamagra е специална хранителна добавка, предназначена за мъже, която служи за поддържане на здрава и качествена ерекция и овладяване на преждевременната еякулация. Камагра повишава либидото и половата мощ, подобрява сексуалната функция и повишава удоволствието от секусалния акт. Камагра повишава физическата и психическата сила, стимулира сперматогенезата, увеличава семенната течност и повишава качеството и, от което увеличава и потентността. Камагра стимулира ерекцията и спомага за задържането и, като това не позволява преждевременна еякулация. Съдържащата се аминокиселина L-аргинин спомага за разширяването на кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, като това стимулира ерекцията. Л-аргининът подобрява сперматогенезата, физическата издръжливост и потентността.

Внимание:


Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообранзото хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място при температура под 30° С.

Състав

Всяка капсула от Kamagra съдържа стандартизирани екстракти от: L-аргинин 250mg, йохимбе 50mg (10% екстракт), женшен 150mg, трибулус терестрис 150mg. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Начин На Употреба

По 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Kamagra се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

След колко време да очакваме ефект от Kamagra?

Действието на Kamagra не настъпва веднага. Препаратът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от препарата е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност