Меню
Кошница

Avia Пилинг за ръце, крака и тяло x250 грама

Avia Пилинг за ръце, крака и тяло x250 грама
Avia Пилинг за ръце, крака и тяло x250 грама
4.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.27kg

Avia Пилинг за ръце, крака и тяло е прекрасен продукт, тъй като е 100% натурален. Добива се във вида, в който се предлага и не е подлежал на никаква обработка. В него няма консерванти или смеси. Подходящ е за всеки тип кожа: суха, мазна или смесена. Според вашите нужди и предпочитания, може да добавяте различни масла, които да подхранят и хидратират кожата ви.

Внимание:
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Състав:

> 100% натурална хума, ръчно обработен без допир на метал

Начин на употреба:

Употребява се под формата на пилинг процедури за крака, лице и тяло. Преди употреба е желателно пилингът да престои на слънце няколко дена.

Продуктът е подходящ за използване при всеки тип кожа и има няколко основни правила, които е желателно да спазвате при използването на пилинг “АВИА”.

За да запазите свойства и състава му непроменен, НЕ използвайте метални прибори и съдове. Използвайте пластмасова или дървена лъжица, както и стъклена, порцеланова или дървена купичка.
Винаги приготвяйте сместа непосредствено преди употреба.
При ексфолиране на  лицето, избягвайте зоната около очите.
Не оставяйте нанесената смес да изсъхне на лицето или кожата, защото това ще я дехидратира.
Водата, която добавяте в сместа за пилинг, не трябва да е гореща или студена.
При самата ексфолиация не натискайте излишно, защото това може да раздразни кожата.
Препоръчително е пилингът да се прави веднъж седмично, а през лятото и до 2 пъти, но в никакъв случай след излагане на слънце.

ПОЧИСТВАНЕ ПРИ СИЛНО ЗАМЪРСЕНИ РЪЦЕ

Направете каша за почистване с топла, но не гореща или студена вода. Започнете да третирате замърсените зони на ръцете с леки масажни движения, до избелване и отстраняване на всички нечистотии.

ПИЛИНГ ПРОЦЕДУРИ ЗА КРАКА

Кожата на краката също се нуждае от пилинг процедури, особено зимата, когато достъпа на кислород до нея е ограничен. Направете смес от пилинг и топла, но не гореща или студена вода. Потопете краката си за 10-15 мин. в топла вода, след което започнете да обтривате кожата  с леки масажни движения с приготвената  вече смес.

ПИЛИНГ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Пригответе смес от пилинг и топла вода. Ако желаете добавете етерично масло. След това навлажнете добре кожата на лицето или тялото. Масажирайте с кръгови движения, но без да натискате излишно. След ексфолиацията, изплакнете лицето или тялото с хладка вода до отстранване на всички остатъци. Процедурата завършва с нанасянето на хидратиращ крем за лице или хидратиращ лосион за тяло. Препоръчително е пилингът да се прави веднъж седмично, а през лятото и до 2 пъти, но в никакъв случай след излагане на слънце.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност