Меню
Кошница

ANGELINI Феминела Vagi C за възстановяване на вагиналната микрофлора х6 вагинални таблетки

ANGELINI Феминела Vagi C за възстановяване на вагиналната микрофлора х6 вагинални таблетки
ANGELINI Феминела Vagi C за възстановяване на вагиналната микрофлора х6 вагинални таблетки
15.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

 Feminella Vagi C са вагинални таблетки, предназначен за лечение и профилактика на бактериални вагинози и за възстановяване на лактобацилната флора след антибиотична и противовъзпалителна терапия. Феминела Ваги C съдържа 250 мг аскорбинова киселина ( витамин С ). Вагинални таблетки са разрабтени да осигурят естествена защита на вагиналната микросреда чрез поддържане или възстановяване на физиологичното pH. След употреба на вагинални таблетки Феминела Ваги, вагиналната среда се променя много бързо, предотвратявайки растежа на нежелани анаеробни бактерии, отговорни за развитието на бактериална вагиноза, също по време на бременност. Вагиналните таблетки се използват като помощно средство за предотвратяване и лечение на бактериална вагиноза. Таблетките имат благоприятен ефект при пациенти с рецидиви или след спиране на антибиотичната терапия.

 

Внимание: 

Да се съхранява далеч от деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура до 25 °C.
Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Състав

Състав на Feminella Vagi C за възстановяване на вагиналната микрофлора х6 вагинални таблетки .

 

Състав: 250 мг витамин С (аскорбинова киселина), силиконова смола, лактозен монохидрат, хидроксилпропилметилцелулоза, магнезиев стеарат.

Начин На Употреба

Начин на употреба на Feminella Vagi C за възстановяване на вагиналната микрофлора х6 вагинални таблетки.

 

По 1 вагинална таблетка дневно, вечер преди лягане. Лечението продължава най-малко 6 дни, но това е и периода необходим за възстановяване на физиологичното pH и нормалната вагинална флора. Ако е необходимо, лечението може да продължи или да бъде проведено по време на бременност или в случаи на не балансирано вагинално pH

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност