Меню
Кошница

ANGELINI Розалгин Изи Разтвор за вагинални промивки 5x140 мл

ANGELINI Розалгин Изи Разтвор за вагинални промивки 5x140 мл
ANGELINI Розалгин Изи Разтвор за вагинални промивки 5x140 мл
19.00лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.10kg

Rosalgin представлява разтвор за вагинални промивки, който се прилага при вулвовагинит и цервиковагинит от различен произход, включително вторични състояния след химио и лъчетерапия, също така преди и следоперативна профилактика при гинекологични операции, при бактериална вагиноза, причинена от Gardnerella vaginali и при лична хигиена по време на послеродовия период. Продукта съдържа бензидаминов хидрохлорид като активно вещество, което притежава изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. При локално приложение бензидамин прониква добре в кожата и повърхността на лигавицата и подобрява състоянието на възпалените тъкани.

 

Внимание:

Преди да използвате продукта се запознайте внимателно с .
Не използвайте след изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Да се пази от слънчева светлина.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Състав

Състав на Розалгин Изи Разтвор за вагинални промивки 5x140 мл.

 

> Активно вещество: бензидаминов хидрохлорид (benzydamine hydrochloride) 100 mg.
> Другите съставки са: бензалкониев хлорид, динатриев едетат, етанол, полисорбат 20, розово масло, пречистена вода.

Начин На Употреба

Начин на употреба на Розалгин Изи Разтвор за вагинални промивки 5x140 мл.

 

> 1-2 вагинални промивки на ден, съгласно препоръките на лекаря. За лечение на бактериална вагиноза, причинена от Gardnerella vaginalis, дозировката е 2 вагинални промивки на ден в продължение на 7 последователни дни, освен ако не е предписано друго.

 

> Инструкции за употреба: За да отворите шишето, задръжте неподвижен назъбения пръстен и завъртете капачката, за да се разкъса защитната обвивка. Издърпайте канюлата, докато усетите съпротивление.


Забележка: Разтворът ще изтича само при напълно издърпана канюла.


Деликатно поставете канюлата във вагината и стискайте шишето, докато се изпразни. Шишето може да се изстисква постепенно и контролирано, както е необходимо, благодарение на наличието на клапан, който предотвратява връщането на течността обратно в шишето. Направете промивката в легнало положение, ако е възможно. За постигане на пълен терапевтичен ефект, задръжте течността във вагината за няколко минути. Винаги спазвайте инструкциите на лекаря.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност