Меню
Кошница

Angelini Розалгин Дамски душ за интимна хигиена x500 мл

Angelini Розалгин Дамски душ за интимна хигиена x500 мл
Angelini Розалгин Дамски душ за интимна хигиена x500 мл
8.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

Розалгин иригатор представлява дамски душ, предназначен за интимна хигиена при интимен дискомфорт, придружен от болка, сърбеж, парене. Продукта е безопасен и е изобратен от гъвкава и гладка пластмаса. Дамският душ може да се използва многократно.

Внимание:

Преди да използвате продукта се запознайте с .
Нито една част на дамския душ не може да се мие в машина.
Да не се стерилизира.
Да не се нагрява над 40 °С.
Да не се използват корозивни дезинфекциращи препарати.


Начин на употреба на Розалгин Дамски душ за интимна хигиена x500 мл.

> Етапи на промивката:

1. Подготовка - Използвайте преварена вода с телесна температура, за да приготвите течността за промивката. Напълнете бутилката с 500 мл разтвор за промивка. Завийте накрайника на дамския душ върху бутилката.

2. Поставяне - Винаги, когато е възможно, промивките трябва да се правят в легнало положение, за предпочитане в празна вана или в стоящо положение, например над мивка. Във всички случаи промивките трябва да се правят в безопасна и стабилна позиция, например с използване на нехлъзгаща се постелка. Промивка може да се направи и в седнало положение върху биде или тоалетна чиния. Внимателно поставете накрайника на дамския душ във вагината, възможно най-дълбоко.

3. Промиване - Бутилката се държи с две ръце, палците са поставени върху капачката до накрайника на дамския душ. Стиснете бутилката, за да изтече течността.

4. След промивката - Внимателно извадете накрайника на дамския душ от вагината, като държите бутилката стисната, за да не засмуче обратно вагинална течност.

5. Почистване - Развийте накрайника от бутилката. Измийте и двете части с топла вода (до 40°С) и оставете да изсъхнат.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност