Меню
Кошница

ALPEN PHARMA

Производител: ALPEN PHARMA
Колдисепт наноСилвър Спрей за нос е медицинско изделие за възрастни и деца над 6-годишна възраст под формата на уникален по рода си спрей, защото действа ефективно в 3 насоки – лекува, възстановява и предпазва. Ефективността на продукта се дължи на уникална комбинация от колоидни молекули нано ..
16.50лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Колдисепт наноСилвър спрей за гърло е медицинско изделие под формата на спрей за възрастни и деца над 6-годишна възраст при възпаление на лигавиците на устата и гърлото, причинено от вирусни или бактериални инфекции. Ефективността на продукта се дължи на уникална комбинация от ко..
16.50лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Колдисепт наноСилвър капки за уши е медицинско изделие за възрастни и деца над 6-годишна възраст при лечение на отит, причинен от бактерии, вирусни и гъбични причинители; възпаления на външното ухо с различна етиология. Ефективността на продукта се дължи на уникална комбинация от коло..
16.50лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Цинабсин е хомеопатично лекарство под формата на таблетки, които имат специфично действие върху лигавицата на носа и околоносните синуси. Медикаментът способства за естественото излекуване на хремата, като спира възпалителния процес, намалява отока на носната лигавица, облекчава носовото дишане, пре..
15.60лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Тонзилотрен е хомеопатично лекарство за лечение на остри ангини и хронични тонзилити, увеличени сливици в детска възраст и лечение след хирургично отстраняване на сливиците. Тонзилотрен е доказано ефективен при: ангина, хроничен тонзилит при деца и възрастни, увеличени сливици, поддържаща терап..
11.40лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Rhintial е хомеопатично лекарство, което комбинира три добре доказани отделни хомеопатични съставки, които ефикасно помагат за лечение на алергични заболявания на горните дихателни пътища, като сенна хрема (полиноза) и несезонна алергична хрема (целогодишни алергични ринити). Galphimia glauca (Галфи..
15.80лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Инфлуцид от 40 таблетки е респираторно противовирусно хомеопатично лекарство за профилактика и лечение на настинка и грип. Инфлуцид е имуностимулатор с бързо действие, който:• доказано повишава имунитета• предпазва от проникването и размножаването на вируси в клетката• има широка антивирусна активно..
13.00лв.
Производител: ALPEN PHARMA
Хомеопатичният спрей за нос Инфлуназал съдържа Луфа оперкулата за локално приложение и се препоръчва при настинки със сухи корички и разраняване на входа на носа и върху вътрешната страна на ноздрите, при удебеляване или изтъняване на носната лигавица, при възпаление на носната лигавица със сухота и..
16.50лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)