Меню
Кошница

Alcon Systane Gel Drops Овлажняващ гел за очи x10 мл

Alcon Systane Gel Drops Овлажняващ гел за очи x10 мл
Alcon Systane Gel Drops Овлажняващ гел за очи x10 мл
23.50лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.02kg

Alcon Systane Gel Drops са медицинско изделие, овлажняващи капки за очи, осигуряващи облекчение за умерени до тежки симптоми на синдрома на сухо око. Създават гелообразен филм върху очната повърхност, който действа успокояващо и облекчаващо през цялата нощ. Предлагат се в опаковки от 10 ml. Може да се използват до 3 месеца след отваряне.

Внимание:

От съществено значение е да следвате съветите на Вашия очен лекар, както и всички указания за правилната употреба на продукта.

Ако почувствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението или зачервяване на окото, спрете употребата на Systane Gel Drop Овлажняващ гел за очи и се консултирайте с Вашия очен лекар, тъй като проблемът може да стане по-сериозен.

Краткотрайно замъгляване на зрението или други зрителни смущения могат да повлияят върху способността за шофиране или работата с машини. 

Само за очно приложение. 

Не използвайте, ако разтворът промени цвета си или помътнее. 

След първото отваряне на бутилката, изхвърлете останалия разтвор, след три месеца.

Да не се съхранява под 15°C.

Да не се съхранява над 30°C.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Състав

Systane Gel Drops Овлажняващ гел за очи е стерилен разтвор, съдържащ полиетилен гликол 400, пропилен гликол, хидроксипропил гуар, сорбитол, аминометилпропанол, борна киселина, калиев хлорид, натриев хлорид, динатриев едетат и консерванта POLYQUADTM (поликватерниум-1) 0,001%.

Начин На Употреба

Разклатете добре преди употреба.

Systane Gel Drops Овлажняващ гел за очи може да се използва толкова често, колкото е необходимо през деня, а също и през нощта.

Може да се прилага за облекчаване на симптомите на „сухо око“, свързани с носенето на контактни лещи, като капките се накапват преди поставяне на контактните лещи и след тяхното отстраняване.

Поставете 1 или 2 капки в засегнатото око(очи), когато е необходимо и премигнете.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност