Меню
Кошница

Alcon Systane Complete Овлажняващи капки за очи х10 мл

Alcon Systane Complete Овлажняващи капки за очи х10 мл
Alcon Systane Complete Овлажняващи капки за очи х10 мл
27.20лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.03kg

Alcon Systane Complete са медицинско изделие, овлажняващи капки за очи. Защитават и хидратират всички видове раздразнени сухи очи. Успокояват, хидратират и помагат за възстановяване на всички слоеве на слъзния филм. Предлагат се в опаковки от 10 ml и 5ml. Може да се използват до 3 месеца след отваряне.

Внимание: 

Разклатете добре преди употреба.

От съществено значение е да следвате съветите на Вашия очен лекар, както и всички указания за правилната употреба на продукта.

Ако чувствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, главоболие, промени в зрението или зачервяване на окото, спрете употребата на Systane Complete и се консултирайте с Вашия очен лекар, тъй като проблемът може да стане по-сериозен.

Краткотрайно замъгляване на зрението или други зрителни смущения могат да повлияят върху способността за шофиране или работата с машини. 

Само за очно приложение. 

След първото отваряне на бутилката, изхвърлете останалия разтвор, съгласно инструкциите: o изхвърлете останалия разтвор след шест месеца.

Съхранявяйте от 2°C до 30°C.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Състав

Systane Complete Овлажняващи капки за очи е стерилна бяла емулсия, съдържаща пропилен гликол, хидроксипропил гуар, минерално масло, димиристоил фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитан тристеарат, борна киселина, сорбитол, динатриев едетат, консервант POLYQUADTM (поликватерниум-1) 0,001% и пречистена вода. Възможно е да съдържа хлороводородна киселина и/или натриев хидроксид за коригиране на pH.

Systane Complete Овлажняващи капки за очи са естествено бели на външен вид преди приложение.

Начин На Употреба

Разклатете добре преди употреба.

Systane Complete Овлажняващи капки за очи могат да се използват толкова често, колкото е необходимо през целия ден, за облекчаване на симптомите на „сухо око“. Могат да се прилагат за облекчаване на симптомите на „сухо око“, свързани с носенето на контактни лещи, като се накапват преди поставяне на контактните лещи и след тяхното отстраняване. 

Поставете 1 или 2 капки в засегнатото око(очи), когато е необходимо и премигнете.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност