Меню
Кошница

Alcon Systane Balance Овлажняващи капки за очи x10мл

Alcon Systane Balance Овлажняващи капки за очи x10мл
Alcon Systane Balance Овлажняващи капки за очи x10мл
22.80лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.02kg

Alcon Systane Balance Овлажняващи kапки за oчи от 10мл осигуряват дълготрайно облекчение на симптомите на сухо око като парене и дразнене. Медицинското изделие овлажнява очната повърхност, допълва и стабилизира липидния слой на слъзния филм и намалява прекомерното му изпаряване. Капките за очи съдържат пропилен гликол, хидроксипропил гуар, минерално масло, димиристойл фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитанов тристеарат, борна киселина, сорбитол, динатриев едетат, поликватерниум-1 0,001% - консервант. Systane Balance могат да се използват толкова често, колкото е ноебходимо през целия ден. Могат да се прилагат и за третиране на сухо око, свързано с използването на контактни лещи, като се накапват преди поставянето на контактните лещи и след тяхното отстраняване.

Внимание:

Неободимо е да следвате инструкциите на Вашия очен специалист, както и всички инструкции за правилната употреба на продукта.

Ако изпитвате постоянен дискомфорт в очите, прекомерно сълзене, зрителни промени, или зачервяване на окото, прекратете употребата на Systane Balance Овлажняващи капки за очи и се консултирайте с Вашия очен специалист, тъй като проблема може да стане по-сериозен.

Временно замъгляване на зрението или други зрителни нарушения могат да засегнат способността Ви на шофиране или използване на машини. 

Само за очно приложение

След първото отваряне на бутилката, изхвърлете останалия разтвор след шест месеца.

Да не се съхранява над 30°C.

Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Състав

Systane Balance Овлажняващи капки за очи е стерилна бяла емулсия, съдържаща пропилен гликол, хидроксипропил гуар, минерално масло, димиристойл фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитанов тристеарат, борна киселина, сорбитол, динатриев едетат, и консерванта POLYQUADTM (поликватерниум-1) 0.001% и пречистена вода. Може да съдържа и хлороводородна киселина и/или натриев хидроксид за корекция на pH.

Начин На Употреба

Разклатете добре преди употреба.

Systane Balance Овлажняващи капки за очи могат да се използват колкото е необходимо през деня. Капките могат да се използват и за облекчение на симптомите на сухота в очите, свързани с използването на контактни лещи, като трябва да се накапват преди поставянето на контактните лещи и след отстраняването им.

Накапете 1-2 капки в засегнатото око/очи и мигнете.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност