Меню
Кошница

Спасатель Forte Балсам за остри възпаления на кожата х30 грама

Спасатель Forte Балсам за остри възпаления на кожата х30 грама
Спасатель Forte Балсам за остри възпаления на кожата х30 грама
5.10лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

Rescue Ranger Forte Skin Balm е висококачествен балсам за бърза помощ при травматични увреждания и остри възпаления на кожата, който съдейства за ускореното зарастване на раните и изгарянията, без да се образуват белези. Подходящ е при наличие на повърхностни и дълбоки рани, гнойни процеси, изгаряния от I-ва до III-та степен, натъртвания, охлузвания, хематоми, отоци, разтегнати връзки и остри възпалителни процеси на кожата и лигавиците. Същевременно предотвратява появата на белези, инфекции и интоксикации, регулира биохимичните процеси в тъканите и мобилизира естествения имунен отговор в местата на апликация, като осигурява бързо изчистване на раната и обновяване на работоспособността.

Внимание:

Продуктът е само за външна употреба.

Да няма пряк контакт с очите. При такъв изплакнете обилно с вода.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и деца.

Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Не се препоръчва използването на балсама при хронични рани и при трофични процеси в тъканите. Хроничните дистрофични процеси в организма могат да намалят ефективността от приложение на балсама.


Начин на употреба на Спасатель Forte Балсам за бърза помощ при травматични увреждания и остри възпаления на кожата х30 грама:

  • Балсамът се нанася ОБИЛНО върху увредената повърхност. При необходимост се поставя превръзка/пластир с изолиращ слой, възпрепятстващ проникване на балсама в превръзката. След попиване се нанася ново количество балсам, като целта е да се осигури непрекъснатия му контакт с раната. Продължителността на зарастване зависи от размера на травмираната повърхност, а нанасянето на балсама възможно най-скоро след увреждането съкращава процеса на заздравяване и осигурява максимален ефект.
  • Клиничният ефект на балсама се проявява няколко часа след поставяне на превръзката.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност