Меню
Кошница

Биопрограма Чай Бабини Зъби За повишаване на либидото х20 бр

Биопрограма Чай Бабини Зъби За повишаване на либидото х20 бр
Биопрограма Чай Бабини Зъби За повишаване на либидото х20 бр
1.70лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.05kg

Биопрограма Чай Бабини Зъби е натурален продукт от билката Бабини Зъби (Tribulus terrestris), нарича още Трабузан, която повишава либидото. Лечебното растение е богато на стероидни фуростанови и спиростанови сапонини, сапогенина диосгенин, гиогенин и хлорогенин, хектогенин, б-ситостерол и кемпестерол, флавоноиди ( кемпферол, астрагалин, трибулозид и рутин ), алкалоиди, тлъсто масло и други. Намира приложение при полoви смущения - импотентност, за увеличаване на либидото при мъже и жени, при стерилитет, а също така и при практикуващите фитнес и бодибилдинг. Може да се използва от жени в климакс. 

Внимание:

Билката не трябва да се прилага при стомашно-чревни и бъбречни възпаления, остри гастрити, бременност и при малки деца.


Състав: 100% стрък бабини зъби.

Начин на приготвяне на 1 доза: в 300 мл вода се поставят 2 пликчета. Сместта ври 15 мин, прецежда се и се долива до 300 мл, след което престоява 24 часа в хладилник.

Приема се по следната схема: първи ден се пие 3 пъти по 3 суп.лъж.след ядене. Втори ден се пие 3пъти по 4суп.лъж. Трети ден се пие по 5суп.лъж. Приготвят се още 2 дози, които се приемат по схемата на третия ден.Почива се 10 дни , след което може да се повтори .


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност