Меню
Кошница

Абоколикен с лайка х7 мл Abopharma

Абоколикен с лайка х7 мл Abopharma
Абоколикен с лайка х7 мл Abopharma
15.90лв.
  • Налично: В наличност
  • Тегло: 0.02kg

Абоколикен с лайка от Abopharma е хранителна добавка, капки за бебета за по-добро разграждане на лактозата, за сладки и спокойни сънища за вашите деца. Активната съставка в Абоколикен с лайка на Абофарма е ензимът лактаза, допълнен с копър и лайка - билки познати от древността, които оказват благоприятно влияние върху стомашно-чревния тракт. Основната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена лактоза, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза. Добавеният към храната на бебето ензим лактаза подкрепя и подобрява разграждането на лактозата и подпомага нейното усвояване от организма. Абоколикен благоприятно повлиява храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт и съдейства за избягване на коликите.

Съставки на Eднократна доза

5 капки 0.22ml

Ензим лактaза (Lactase)

126 mg/604FCC

Лайка (Chamomilla vulgaris)

0.02 mg

Копър (Anethi graveolens)

0.02 mg

Други съставки: носители: глицерол, пречистена вода

Начин на употреба:

Използвайте като : 5 капки /0.22 mg/ АБОКОЛИКЕН се добавя към кърмата или сухото мляко с всяко хранене на бебето. След като сте се убедили, че температурата на храната е подходяща, разклатете енергично шишето и започнете храненето.

При много висок интензитет на непоносимост на бебето към лактозата е допустимо увеличение на броя капки АБОКОЛИКЕН към всяко хранене до 10 капки максимум на 125мл в млякото или кърмата.

Продължителност на приема: до 4 месечна възраст или затихване на коликите.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност